MENÜ

www.ilcsikozmetika.ewk.hu
Ilcsi Szépítőfüvek

A TERMÉSZETES VÁLASZTÁS

Télen a bőrünk különösen sok törődést igényel!

 

A hideg és a csípős szél kiszárítja az arcbőrt, kipirosodik, hámlani kezd, és érdessé válik.

Télen se sajnáljuk magunktól az ápoló, vitaminos krémet! Bőségesen kenjünk belőle az arcra, majd körkörös mozdulattal masszírozzuk a bőrbe. A téli napokon soha ne lépjünk ki az utcára krém nélkül! Ez ellenállóvá tesz a széllel szemben.

Feltétlenül ügyeljünk a babák és a kisgyerekek bőrének védelmére. Bőrük sokkal érzékenyebben reagál a hidegre és a szélre!

http://www.ilcsi.com/kozmetikumok/arcapolas

 

A szemkörnyéki rész nagyon érzékeny, könnyen kiszárad (ezért is alakulnak ki elsőként ezen a részen a szarkalábak). Az ápoló, hidratáló szemkrémet használjuk rendszeresen, és mindig óvatosan masszírozzuk a bőrbe.

http://www.ilcsi.com/kozmetikumok/szemkornyek_apolok

 

A száraz, esetleg repedezett bőrt könnyen puhává, simává varázsolhatjuk, ha néhány csepp növényi olajjal dúsított krémet  teszünk rá.

http://www.ilcsi.com/kozmetikumok/olajok

 
A téli sportok kedvelői feltétlenül fordítsanak gondot a bőrápolásra sportolás előtt és után, és ne feledkezzenek meg a megfelelő fényvédelemről sem.
 
http://www.ilcsi.com/kozmetikumok/napozok
 
 
A különösen száraz levegőjű belterek esetében párologtatóval, esetleg fűtőtestre helyezett vizes tálakkal is gondoskodhatunk a levegő megfelelő páratartalmáról. A szoba levegőjét 4-5 csepp Ilcsi Illóolaj tisztán és fertőzésmentesen tartja, emellett rendkívül kellemes illattal tölti meg a helyiséget.
 
http://www.ilcsi.com/termek/illomix
 

A téli hónapokban még nagyobb kihívások érik bőrünket! Ne hanyagoljuk el!

 

 

 

Asztali nézet